Tre gode råd til at holde varmen på din tur i det fri

Planlægger du en telttur med dine venner, eller skal du selv på en tur i det fri? Så er det vigtigt, at du forbereder dig på forskellige vejrforhold. Du kan dog være sikker på, at hvis du skal på telttur i Danmark, så bliver det koldt på flere tidspunkter. Derfor er det meget vigtigt, at du har udstyret til at kunne holde varmen, når kulden kommer. 

Ildstarter

Ønsker du at få varmen hurtigt, kan du med fordel lave et bål. Et bål er ikke kun med til at skabe en masse varme, det er også hyggeligt og meget brugbart. Du kan nemlig også lave din aftensmad henover bålet, så du både for stillet sulten og får en masse varme i kroppen. Det er derfor en god idé at overveje, om du skal have en ildstarter med på din telttur. Det gør det både nemt og hurtigt at få gang i et flot bål, og hos xtragrej kan du finde netop det, du skal bruge. 

Effektivt tøj

Det er selvfølgelig ikke muligt at have gang i bålet hele dagen, og du er formentligt også rundt omkring i naturen, hvor du heller ikke har tid til at lave et bål, hver gang du har det koldt. Du bør derfor bruge god tid på at finde tøj, der passer til den tur, du skal på. Er det et koldere sted, du skal på telttur, så pak tøj der kan holde dig varm det meste af dagen. Du kan eksempelvis finde håndvarmere, der holder din hænder varme i flere timer. Disse kan også købes til dine tæer, og så fylder de ingenting. 

Telt i god kvalitet

Skal du på en længere tur ud i det fri, så er det meget vigtigt, at du investere i et solidt telt, der kan holde til de mange udfordringer, som kan forekomme på sådan en tur. Det er i teltet, du kommer til at skulle tilbringe natten, så det nytter ikke noget, du har det ubehagligt der. Her kan du med fordel finde læse mere omkring forskellige telte, der er lavet til at kunne stå imod kulde. Dette kan meget vel være løsningen, hvis du skal på telttur et sted, hvor der formentligt bliver koldt.