Til løbeturen

Jeg har to passioner. Den ene er at løbe lange ture, og den anden er at læse bøger. En hobby, der ikke lige har været til at kombinere, for det er ikke til at tage bogen med sig. Jeg havde overvejet at købe et løbebånd, så jeg kunne have bogen liggende foran mig, men så ville jeg gå glip af den friske luft, så det var heller ikke en løsning.

Lydbogen er en gave sendt fra himlen

Men efter lydbøger er blevet det helt store, og udvalget er blevet rigtig stort, så kan jeg endelig kombinere mine to store passioner. Jeg kan godt lide krimier og gysere, men det sidste kan jeg dog ikke anbefale som lydbog, hvis du er den eneste, der er ude på en aftentur i en mørk skov. Det kan blive lidt for uhyggeligt selv til mig, så de bliver kun hørt i dagtimerne.

Om aftenen, hvis jeg løber der, er jeg mere til historiske fortællinger eller biografier. Jeg får en bid a historien eller et andet menneskes liv, og det er fascinerede at blive klogere på verden, samtidig med jeg kommer i bedre form.

Bøgerne er samtidig nemme at finde og købe hos https://politikenbooks.dk/, som har et større udvalg end de fleste, og som har alle kategorier.

Forkæl dig selv med en god fortæller

Lydbøger bliver læst højt af de bedste, der findes. Du kan snyde og spole frem til slutningen, men det er slet ikke som at læse de sidste par sider, som jeg godt kunne finde på tidligere. Her er der en rolig og behagelig stemme, der leder mig gennem det hele, mens mine ben bevæger sig til rytmen af stemmen.

Er historien ekstra god eller spændende, så er det bare endnu bedre for min fysiske form, for så skal turen jo være tilsvarende længere.