Te er ikke det samme uden en smuk kande

For mig er te ikke bare noget varmt at drikke. Det er en helhedsoplevelse. Der skal mere til end en elkedel og en kop på bordet, for te skal brygges i en kande efter min mening. Den skal selvfølgelig kunne holde på varmen, så teen ikke bliver kold, men samtidig må den gerne være smuk at se på, så den rent faktisk også pynter på bordet, om det så er i køkkenet eller i stuen.

Mere end en kande

Selv tekander skal vaskes indimellem, og desuden er der forskel på, hvor meget te der skal laves af gangen. Derfor betyder det noget for mig at have flere kander. Der skal være nogle store og nogle små. Desuden skal det være i en god kvalitet. En god te, som den jeg drikker, skal brygges i en tilsvarende god kande. Det gør noget for smagen, og samtidig bliver jeg glad, når jeg kigger på en smuk kande.

Jeg er dog ikke altid til de forskellige designerkander, der findes derude. Jeg synes, de er for dyre, i forhold til hvad jeg får for pengene, og de ligner heller ikke min idé om, hvordan en sådan kande skal se ud.

Godt jeg har min faste tehandel, der kan levere

Der, hvor jeg handler te på nettet, er der et stort udvalg af kander også. Her har jeg købt mere end én tekande, og jeg har hver gang været meget begejstret. De har en rigtig god kvalitet, og samtidig giver de indtryk af de fjerne lande, som teen kommer fra.

De er også så fine, at når de ikke er i brug, så står de og pynter på en hylde i køkkenet, og det giver et spændende spil med de forskellige farver og former, som jeg godt kan lide at kigge på i min hverdag.