Te eller kaffe

Jeg er til te, og min mand er til kaffe, men vi er begge lige nørdede med det, og vi bestiller begge vores favoritter fra specialforretninger. Den eneste forskel er, at jeg er nødt til at bestille mit fra udlandet, og det er både lang tid om at komme hjem, og det koster virkelig meget. Min mand kunne bestille og få sit fra forretninger, som var i Danmark, og jeg ledte efter en, som kunne yde mig det samme.

Gode råd med på vejen

Heldigvis har jeg en rigtig god datter, og hun kom lige før jul sidste år med en hjemmeside til mig, hvor hun var begyndt at købe hendes te. Kvaliteten var helt i top, priserne var meget konkurrencedygtige, og de leverede meget hurtigt, så hun var meget tilfreds, og hun havde en smagsprøve med til mig. Og jeg må give hende ret i, at det smagte bedre end det, som vi fik sendt fra udlandet.

En dejlig tehandel

Jeg vidste, det var en rigtig god forretning, og da jeg kiggede på deres hjemmeside, kunne jeg se, de havde et enormt udvalg og mange gode remedier til at brygge te også, noget som er virkelig godt. Jeg placerede en ordre på en masse te, og så skulle jeg vente. Men allerede efter nogle få arbejdsdage kom min te, og jeg var noget undrende over, de kunne levere det så hurtigt, og at de også var så venlige, når man snakkede med deres kundeservice. Intet sted går de ned på service eller kvalitet, og de gør det til en pris, som er lav i forhold til, hvad du får. Men det klager vi ikke over, for vi kan jo alle godt lide at spare penge og få kvalitet. Derfor anbefaler jeg også den hjemmeside til alle, som godt kan lide en god kop te, og som gerne vil spare lidt penge.