Mange bække små

Vi har af erfaring lært, at glade medarbejdere er gode medarbejdere, og jo mere vi gør for at holde vores medarbejdere tilfredse, jo mere giver de tilbage til firmaet. Ikke kun i form af arbejde, men også socialt, og det gør, at firmaet fungerer meget bedre.

Vi har mange gode tiltag som firma, og der er en personlig træner, som kommer og giver instruktioner i vores fitnessrum to gange om måneden, dertil kommer biografforeningen og andre sociale klubber. Det sidste, som vi har gjort for vores medarbejdere, er at få firmafrugt. Det var vores medarbejderforening, som kom med forslaget, og vi skyndte os at få undersøgt, hvilke muligheder der var på markedet.

Det store udvalg

Vi var noget overraskede over, hvor mange som tilbød firmafrugt, så vi valgte de fem ud, som virkede bedst, og derefter tog jeg en lang snak med deres kundeservice og undersøgte deres score hos de nuværende kunder.

Vi endte med at vælge det firma, som efter vores mening havde den bedste kundeservice, hvilket i vores øjne betyder, at det var dem, som var bedst til at rådgive os, i forhold til hvad vi skulle have af frugt.

Vi har dog været meget imponerede over, hvor godt det firma er, for de leverer præcist som et schweizerur hver uge frugt i bedste kvalitet, og de er altid smilende og kompetente.

Vi har fra alle medarbejdere fået positive tilbagemeldinger om firmafrugten, og de er alle som én meget begejstrede over, hvor meget det er med til at løfte deres energi i løbet af dagen, at de har muligheden for at spise et stykke frugt.

Vi giver med glæde og god samvittighed firmaet vores bedste anbefalinger, for de leverer til den lave pris langt mere end forventet, og de gør det kontinuerligt. Det er noget, som vi vil lære af, for den service, som de yder, er bedre, end vi har oplevet det noget sted.