Lyt til en god historie

Jeg elsker bøger, men ofte kan det være svært at få bøger ind i sin travle hverdag. Ofte bliver det lige inden sengetid, men så er jeg ofte så træt, at jeg ikke orker at gå i gang. Men nu har jeg fundet en ny måde, hvor jeg stadig kan få “læst” en masse ny spændende bøger, og samtidig nå alle hverdagens gøremål. 

Få et pusterum i din travle hverdag

Lydbøger. I starten var lidt skeptisk, da jeg godt kan lide at sidde med en bøg og fordybe mig. Men jeg tænkte, at da jeg allerede have en abonnement på politikenbooks, var det en god måde at afprøve det på.

Alt min skeptisk forsvandt hurtigt, da jeg fandt ud af, at jeg kunne lytte til lydbøger mange gange i løbet af min dag. Ofte kan jeg starte dagen med at sætte en god bog på, mens jeg smører ungerenes madpakke. Imens vi spiser morgenmad sætter jeg ofte en hyggelig bog på, som vi alle lige kan sidde og vågne til, mens vi spiser morgenmad. Det er super hyggelig måde at starte dagen på, og børnene er faktisk begyndt at spørge efter det i weekenderne også. 

I løbet af dagen lytter jeg ofte til lydbøger, når jeg kører til og fra arbejde, og når jeg kommer hjem og går i gang med aftensmaden. Det er så befriende, at man godt kan lave noget, imens man lytter. 

I starten startede jeg med at lytte til biografier, men nu er jeg gået mere over i krimi genren. Troede måske jeg havde svært ved, at der var en anden, der læste op. Men tværtimod har det bare gjort at fantasien har fået frit spil. Jeg har allerede pløjet mig igennem en del bøger, men det er jo det gode ved politikenbooks. Der er et stort udvalg, og der kommer hele tiden nye bøger, som jeg har lyst til at læse.