Lys til børnene

Børn synes alt med lys er sjovt. For mig skal det bare være nemt og helt igennem ufarligt, for de kan godt lidt det, men ikke administrere levende lys og heller ikke altid det, der sidder fast med en ledning i en stikkontakt. Derfor er der ikke andet for, end at finde på gode og fornuftige løsninger, som de kan få glæde ud af, og så de kan pynte op på deres værelser.

Lys med batteri

Jeg er nok mere til lyskæder, end jeg er til lys med batteri. De andre kan også være praktiske, men jeg foretrækker de første, for der er mere lys, og der er flere muligheder. De kan vikles i alle retninger og slynges rundt alt efter hvad, de finder på. Jeg har derfor købt nole stykker med batteri til hver. Pyt hvis de glemmer at slukke lyset,, pyt hvis der er lys, steder det normalt er farligt, og pyt hvis de leger med dem. De bliver ikke varme, de giver bare lys.

Derfor var det meget bevidst, at jeg valgte dem hos http://www.eloglys.dk/shop/sirius-batteri-lyskaede-1718p.html. Her kunne jeg få den slags, der er pæne, og som bare fungerer for børn og barnlige sjæle. De er egentlig købt til jul, men lys er så godt legetøj, at de kommer til at bruge dem året rundt. Jeg kunne ikke forestille mig andet.

Nu er der for eksempel kommet lys i dukkehuset, noget der ikke har været før, og der er en bamse, der er viklet ind i en lyskæde. Jeg synes det er sjovt at se, hvad de nu finder på, men det bedste er, at de er godt underholdt, og at jeg ikke skal bekymre mig.

Jeg lader dem lege, og jeg tænker, jeg nok snart skal købe flere batterier. Den bliver den slags, der kan oplades. Det kan bedst svare sig.