Komplimenter for min påklædning

Det er længe siden, at det er mig, der har fået kommentarer for mit tøj. Den slags positive af slagsen, der gør en i rigtig godt humør. Alt fra at det klæder mig, til hvor jeg har købt det henne. Det gør mig rigtig glad, for vi har alle brug for de søde kommentarer og de dejlige komplimenter fra vores omgivelser, og jeg fortæller gerne, hvor jeg handler det, så andre kan få det samme som jeg.

Nethandel er vejen frem

Det er især mine bukser, der får kommentarer. De sidder perfekt, de er højt skåret – noget som gør, at de sidder rigtig flot på kroppen og giver et feminint snit, og de holder faconen. Det sidste også efter en hel dags brug og efter mange vaske.

Samtidig er der noget rigtig elegant over lidt mere vige ben forneden. Det passer nemlig rigtig godt til både sko og støvler, der har lidt hæl, og det kan jeg godt lide. Hemmeligheden bag er ikke så hemmelig igen. Jeg køber nemlig alle mine damebukser på en bestemt hjemmeside. Det er det her koncept med, at når noget virker, så er der ingen grund til at ændre det. De her bukser, de virker bare. Sidder helt, som de skal, og er samtidig flotte og behagelige.

Kig ind selv

Jeg har delt den hjemmeside med alle dem, der har kunnet lide de bukser. Det er efterhånden en del mennesker, og nu kan du finde en hel gruppe af os, der har den samme slags bukser. Jeg synes derfor, at du også skal have det gode råd med. Ikke nødvendigvis for alle de komplimenter, du vil få for din påklædning, men mest fordi godt øj altid er værd at have.

Jeg bærer mig sev på en helt anden måde, jeg føler mig flot og velklædt, og det er mest af alt det, jeg gerne vil dele med så mange kvinder som muligt.