Godt der er professionelle

Jeg ved at bitter erfaring, at jeg ikke er den, som skal lege med rørene i huset, og derfor så er jeg glad for, at jeg for et par år siden fandt en blikkenslager i københavn, som altid står klar med den bedste løsning til en rigtig god pris og med en service, som virkelig er en sjældenhed i den moderne håndværkers manual.

Tog lidt tid at finde

Jeg måtte dengang gennem mindst 5 forskellige firmaer, før jeg fandt et, som overholdt hvad vi aftalte, da de skulle komme og se på arbejdet, og dem, som endte med at få arbejdet, viste sig at have en fantastisk kundeservice og samtidig også have håndværkere, som var meget kompetente, professionelle og altid smilende og venlige.

Det var det samme firma, som denne gang skulle skifte vores rør i køkkenet. Jeg havde fået to andre tilbud, mest for syns skyld, men det blev dem, som vi kendte, som fik arbejdet, for der følte vi os i sikre hænder, og det var også der, hvor vi var sikre på, de ville overholde deadlines og gøre et godt stykke arbejde, uden at der ville komme ekstra på regningen, og uden at der ville være nogle problemer af anden art.

Bekræftet indsats

Vi fik ret, for ikke kun fik vi et godt tilbud, som hørte til blandt de bedste, men da de kom og startede på arbejdet, var de lige som sidste gang altid smilende og venlige, og de udførte et førsteklasses arbejde.

Da de var færdige, var det i god tid til deadline, og det arbejde, som de havde udført, var helt perfekt, og det har kørt siden uden at gøre nogen som helst kvaler. Imponerende når man igen og igen hører om, hvor mange håndværkere, som efterlader halvfærdigt arbejde, og som også putter ekstra på regningen og sjældent overholder deadlines.

Vi anbefaler alle, som skal bruge blikkenslager i københavn, at bruge dette firma, for der får du kvalitet, gode priser og en fantastisk service.