Fly bliver forsinkede indimellem

Mange vil tænke, at den slags selvfølgelig sker, for det er uundgåeligt, og der er situationer, hvor du i den forbindelse kan få en kompensation. Det gælder i øvrigt ikke kun forsinkelser, men også aflysninger og overbookninger, og det er en god ting at vide, hvis du skulle havne i en sådan situation. De penge kan man jo altid bruge.

Du kan få hjælp til det praktiske

For mig var det dog sådan, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle gribe situationen an overfor flyselskabet, og jeg må indrømme, at jeg var på nippet til at opgive at søge om en kompensation, da jeg stod i lufthavnen, og flyet var forsinket.

Der er dog en fordel, og det er, at der er firmaer, der gerne vil hjælpe dig med at få din kompensation. Det er endda muligt at gøre det ret billigt og med et minimum af indsats fra din side. Lige noget for mig, så nu skulle jeg bare vælge blandt de mange firmaer, der er derude.

Valget faldt på https://skyhelp.dk/, der for mig stod som et firma med integritet og professionalisme hele vejen igennem. De havde glade kunder og lave gebyrer, og så fås kombinationen vist ikke bedre.

Det var et perfekt valg

De mere end levede op til det hele, og samtidig var de virkelig hurtige til at behandle min sag og sikre mig min kompensation. De mener det, når de siger, at du hører fra dem indenfor et døgn, og de mener det, når de siger, at de hurtigt vil sikre dig den kompensation, som du er berettiget til. Jeg var mere end bare imponeret lige der.

De er endda villige til at føre din sag i retten, hvis det er det, der skal til. Noget, der ikke blev aktuelt for mig, men alene tanken om det betød rigtig meget for mig.