En kompensation kan få smilet tilbage på læberne

Når du står i en lufthavn, og dit fly er forsinket, så er der bestemt ikke meget at smile af på nogen måde. Ventetiden er ulidelig, og du har ingen anelse om, hvornår du kommer af sted, eller om det ender med en aflysning og dermed en ombookning til et helt andet fly og måske en mellemlanding et eller andet sted oveni.

En kompensation kan give dig bare en lille smule

En kompensation er reelt en erstatning ved flyforsinkelse. Det er din tid, der rammes, det kan give problemer med skifte til et andet fly, tog eller bus senere på din rejse, du kommer generelt bare senere ud eller hjem, måske går du glip af noget vigtigt – grunden er ikke så vigtig som sådan. En kompensation er nemlig for alle, der er berettiget til den.

Jeg følte mig i hvert fald ret presset, da jeg stod i den situation, og jeg kunne ikke overskue, hvordan jeg skulle søge om en kompensation, så jeg valgte at bruge et firma, der havde specialiseret sig i netop dette, og som kun skulle have en lille del af kompensationen, når denne gik igennem. Bestemt ikke urimeligt på nogen måde, når de ville lave alt det hårde arbejde for mig og give mig langt de fleste af pengene i sidste ende.

Det var så nemt og bekvemt at søge om kompensation

Du skal oplyse ganske få oplysninger om dig selv og om det fly, du skulle have været med, og så tager deres maskineri over. De er endda så effektive, at du har svar og kompensation inden for et døgn. Det er ret fascinerede, at det kan gå så hurtigt.

Da min kompensation kom på rekordtid, så var det helt sikkert for mig den ene ting, der på det tidspunkt kunne få smilet tilbage på mine læber ovenpå den langvarige og irriterende forsinkelse.