De nye designere

Jeg er blevet helt vild med flere af de nye designere, og min klare favorit er Daniel Wellington, så jeg skal da ud og have mig et Daniel Wellington ur, tænkte jeg for et par måneder siden. Jeg samler på ure og har gjort det i et par årtier, så der er en samling på en 25 stykker, som pænt ligger ordnede i skuffen i soveværelset.

Jeg kigger mange steder

Jeg handlede indtil for et par år siden hos forskellige onlineforretninger og hos lokale importører, men så var jeg så heldig, at jeg – i min jagt på nye ure til samlingen – faldt over en hjemmeside, hvor jeg til min store overraskelse så, at jeg kunne få designerure til en pris, langt under det som jeg skulle betale andre steder, og de havde ikke kun et par få, nej, deres sortiment var enormt, og de havde også mange af de nye designere i deres sortiment. Det var meget imponerende.

Priserne virkede næsten for gode til at være sande, så jeg måtte lige tjekke firmaet en ekstra gang og tage en snak med deres kundeservice, inden jeg tog beslutningen om at bestille et Daniel Wellington ur hos dem.

Hele processen var en fantastisk oplevelse, og jeg følte hele vejen, at kundeservice var klar med svar, og at de behandlede en, som var man deres eneste kunde. Noget, som mange andre firmaer, mit eget inklusiv, kunne lære meget af.

På ingen tid

Allerede nogle få arbejdsdage efter jeg havde placeret min ordre, fik jeg besked om, at uret var afleveret hos den lokale pakkecentral til afhentning, så kunne jeg ved selvsyn se, da jeg fik hentet uret, at alle garantier og certifikater var med, og der var ikke sparet noget sted. 

Det er noget af præstation at levere på det niveau i alle aspekter af ens forretning, men de gør det hver gang, og de er altid klar med det sidste nye design og til gode priser.