Catering København blev en god oplevelse

Jeg gør mig meget i at lave min mad selv fra bunden for at eksperimentere med mulighederne i forskellige råvarer og se, hvilke sammensætninger man kan ende med at få og eventuelt blive overrasket over hidtil uanede muligheder med madens sammensætninger.

Nogle gange finder jeg på den måde på mine egne opskrifter, som jeg personligt elsker, og andre gange er jeg virkelig bange for, om jeg er ved at fordærve mine gæster.

Og apropos gæster skulle jeg forleden weekend have en stor venindeflok på besøg, og jeg havde længe overvejet, hvad jeg skulle bikse sammen til dem, men da jeg forud havde kigget i min kalender, kunne jeg godt se, at jeg ville få rigtig travlt op til dette arrangement.

Faktisk så travlt, at jeg var ret sikker på, jeg ikke ville få tid til at lave maden, men jeg ville heller ikke aflyse arrangementet.

Så jeg gjorde noget, der ellers ikke ligner mig: Jeg bestilte catering udefra.

Det er virkelig atypisk mig, men før du undrer dig for meget, vil jeg forklare dig lidt om min oplevelse – hvilket er årsagen til dette blogindlæg – og hvorfor jeg i hvert fald stræber efter at bestille fra Ebuffet snart igen.

Jeg var ellers skeptisk til at starte med, men jeg ville jo gerne hygge med veninderne, og jeg tænkte at ved at bestille maden udefra og få den leveret til mit område i København, så kunne jeg have mere fokus på at snakke med gæsterne.

Det blev en succes på alle parametre. 

Ikke alene havde jeg hidtil uset tid til at snakke med mine dejlige veninder, men maden fra Ebuffet var en aldeles udsøgt fornøjelse at få leveret – og så var den endda perfekt sammensat til vores forventninger og stadig varm ved ankomst!

Der blev snakket om maden, og den blev rost, lang tid efter vi var færdige med at spise, så min skepsis blev aflivet på stedet.

Hvis man kun skal bestille udefra én gang i sit liv med catering, så skal man vælge Ebuffet.