Bring lys ind i hjemmet

Moden ændrer sig konstant på boligfronten, og sommetider skal du holde tungen lige i munden, hvis du skal finde rundt i, hvad der er moderne, og hvad der er ikke er. Lige nu er det de lyse og rummelige rum, der har vundet frem, og sådan har det faktisk været i et stykke tid nu, og det ser ikke umiddelbart ud til at være noget, som ændrer sig i den kommende tid. Vil du gerne selv har noget mere lys ind i hjemmet, kan du læse med her, hvor der kommer nogle råd.

Få mere lys og plads med en skydedør 

Skydedøren er naturlig nok blevet mere populær end nogensinde, hvilket skyldes udviklingen af moden, når det kommer til indretning. Skydedøren giver muligheden for at kombinere to rum, når den åbnes. Det virker som en mur, der kan rykkes til side, og derfor er det oplagt at placere den mod lyse rum, så det kan brede sig ud i hjemmet. Mellem terrassen og stuen er oplagt, da der kommer en masse lys ind, ligesom det giver mere luft og plads, hvis der kommer gæster, som her i sommertiden går mellem stuen og terrassen. Det kan også give mening til køkkenet, hvis der er meget lys i netop dette rum. Så kan det alternativt være mellem stuen og køkkenet, men det er igen helt op til dig. Kort sagt er der bare mange muligheder med skydedøre, og det kun din fantasi, der sætter begrænsninger. 

En klat maling

I behøver ikke at skifte alle møbler ud, investere i nyt tapet eller lignende, når I vil skabe de lyse rum. Find en lys farve der passer til hjemmet og sæt så en weekend af, hvor I får det hele malet. Det skal nok give mere lys til hjemmet, så I kommer med på moden.